Interieurs

Interieurs op maat.

123 Dozen op maat  is de leverancier op het gebied van kartonnen dozen op maat.  Met het grote assortiment van vouwdozen, magazijndozen, stansdozen en wikkeldozen op maat  is er veel mogelijk op het gebied van dozen produceren.  Zo is er ook de mogelijkheid om dozen naar eigen wens in te richten met een op maat gemaakt interieur / inlay.

Voor het verpakken van flessen is een vakverdeling erg handig maar om nog een stapje verder te gaan is er ook de mogelijkheid om een interieur te plaatsen in een doos voor bijvoorbeeld taart, telefoon, broodjes en bonbons dozen. Doormiddel van interieurs in kartonnen dozen kunnen producten makkelijker en mooier gepresenteerd worden. Het kan er ook voor zorgen dat producten steviger in de doos zitten en dat er daardoor geen schade wordt veroorzaakt door beweging.

Wij hebben alle expertise in huis voor het ontwerpen van de geschikte inlay voor uw doos op maat. Er zijn veel mogelijkheden voor interieurs maar wij raden graag aan om een interieur alleen in een Fefco 421, Fefco 427 of een stansdoos te plaatsen. Deze dozen beschikken over een solide onderkant en hierdoor zal het interieur zich beter presenteren.

Heeft u vragen met betrekking tot interieurs voor dozen dan staat ons team graag voor u klaar voor een vrijblijvend advies of offerte. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons voor een advies of hulp bij bestellen.