Magazijndozen op maat

Magazijndozen op maat.

123 Dozen op maat is de leverancier voor kartonnen platen op maat. Kartonnen platen kunnen op de site besteld worden als de Fefco 110 of Fefco 910. Kartonnen plateen kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld:

  • Opvullen van dozen tijdens de verzending
  • Afdekken van producten tijdens de verzending
  • Versteviging in een kartonnen doos
  • Tussenlegger op een pallettransport (palletplaten)

De kartonnen platen kunnen naar eigen wens worden samengesteld. Er zijn verschillende diktes mogelijk, namelijk; 3 of 4 MM enkelgolf karton en daarnaast is er de optie 5 of 7 MM dubbelgolf karton. De kleur van het karton kan ook aangepast worden, de standaard kleur bruin karton en tegen meerprijs is er ook wit karton mogelijk.  Als laatste optie is er ook de mogelijkheid om rillijnen aan te brengen op iedere gewenste lengte. Het is wel belangrijk dat er tussen de eerste en de derde rillijn tenminste 80 MM zit!

Kartonnen platen kunnen worden geleverd tegen het tarief van onze online kartonnen platen calculator. Het is hier erg belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het verschil tussen de lengte en breedte (de lengte is niet automatisch de lengte en de langste zijde en de breedte is niet de kortste)
Dit heeft te maken met de golfrichting van de kartonnen platen (zie hieronder een afbeelding met wat meer uitleg). Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen, in veel gevallen kunnen wij bij grotere bestellingen een nog scherpere aanbieding doen.

Heeft u vragen dan staat ons team graag voor u klaar. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met ons voor een advies of hulp bij bestellen.