Vakverdelingen

Vakverdelingen op maat.

123 Dozen op maat is de specialist op het gebied van kartonnen vakverdelingen op maat.  De kartonnen vakverdelingen op maat kenmerken zich als de Fefco 933 en worden gebruikt voor het scheiden van producten in een kartonnen doos.  Denk bijvoorbeeld aan breekbare producten zoals flessen wijn in een kartonnen doos.

Het is niet mogelijk om de kartonnen vakverdelingen bij ons op de site te bestellen doormiddel van een calculator. Dit is onmogelijk omdat de kartonnen vakverdelingen erg specifiek zijn en op verschillende manieren geproduceerd kunnen worden (stansen en machinaal). Daarom raden wij u aan om een mail te sturen met alle voorkeuren en dan kunnen wij u verder helpen op het gebied van afmetingen en karton specificaties.

Wilt u graag de vakverdelingen opgezet ontvangen is dit ook mogelijk! Voor een kleine meerwaarde is er de mogelijkheid dat wij de kartonnen vakverdelingen opgezet aanleveren op een pallet. Dit biedt veel gemak doordat de kartonnen vakverdelingen al haaks op elkaar geplaatst waardoor ze meteen bruikbaar zijn.

Heeft u interesse om kartonnen vakverdelingen te bestellen neem dan gerust contact op met ons team. Wij staan voor u klaar met een vrijblijvend advies en/of offerte.